Rozwijamy się, gdyż cenimy jakość

KONTAKT

TECHAT Magdalena Częstochowska.
Zakrze 80
80-200 Łosice
tel. +48 505 591 958
fax +48 83 357 21 85
PN - PT 8:00 - 17:00

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Polityka cookies

1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu : montazagregatow.pl, montazagregatu.pl, serwis-agregatow.pl , agregatyserwis.eu,techat.pl - TECHAT Magdalena Częstochowska ul. Władysława Jagiełły 21/58, 08-110 Siedlce .
4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
5. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” ( session cookies ) oraz „stałe” ( persistent cookies ). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
6. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu; c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
d) „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
e) „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
7. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). 
8. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
9. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
10. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem http://wszystkoociasteczkach.pl w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej. Informacja o polityce cookies została pobrana z serwisu: http://wszystkoociasteczkach.pl/ . do którego należą prawa autorskie.

 

Polityka RODO



Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. U. UE L 119 z dnia 4 maja 2016 r.)), dalej zwanym „RODO”, informujemy:

1) Administratorem Państwa danych osobowych zebranych w trakcie korespondencji z wykorzystaniem formularza kontaktowego jest
TECHAT Magdalena Częstochowska ul. Władysława Jagiełły 21/58, 08-110 Siedlce . REGON: 140622300, NIP: 821-236-41-13 

2) Dane osobowe mogą być przetwarzane w celach:

  • odpowiedzi na Państwa pytania zadane w formularzu kontaktowym,

  • realizacji czynności przed zawarciem umowy,

  • realizacji umowy,

  • przedstawienia oferty handlowej.

3) Podstawą przetwarzania Państwa danych osobowych jest artykuł RODO:

  • 6 ust. 1 lit. a, tj. Państwa zgoda

  • 6 ust. 1 lit. b, tj. przetwarzanie jest niezbędne do podpisania umowy  lub do podjęcia działań zmierzające do podpisania umowy,

  • 6 ust. 1 lit. f, tj. prawnie uzasadniony interes administratora

4) Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji celów przetwarzania wymienionych w punkcie 2.

5) Osoba, której dane osobowe są przetwarzane na podstawie zgody, ma prawo do jej odwołania w każdym czasie, bez uszczerbku dla przetwarzania danych osobowych przed odwołaniem zgody.

6) Mają Państwo prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania oraz prawo do przenoszenia danych osobowych, z zastrzeżeniem, że prawo do przenoszenia danych osobowych dotyczy wyłącznie danych przetwarzanych w sposób wyłącznie zautomatyzowany.

7) Maja Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uznają, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO

8) Administrator nie będzie udostępniał Państwa danych osobowych.

9) Państwa dane osobowe nie będą poddawane profilowaniu, nie będą przekazywane poza EOG ani udostępniane organizacjom międzynarodowym.

10) Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak brak ich podania spowoduje niemożność odpowiedzi na pytania lub wątpliwości, podjęcia czynności przed zawarciem umowy, realizacji umowy,  przedstawienia oferty handlowej.

WYCEŃ AGREGAT